Подводная братва-жизнь не закончилась!!

Объявление

Извините-ролевая закрыта!!!Скоро будет новая ролевая, но надо подождать!Но играть здесь-уже бессмысленна-она закрыта!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



куди звертатися?

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Куди в Києві звертатися кразе, щоб швидко приїхали та почистили кондиціонер? Така спека, а наш перестав охолоджувати нормально

0

2

а ви давно його чистили? Там ще може доведеться дозаправити

0

3

Може й треба, ми квартиру орендуємо, заїхали недавно, то хто його знає, коли хто займався кондиціонером, то ми відразу викликали тут https://www.chistyj-vozduh.kiev.ua/offe … ytsyonera/ майстрів,  щоб почистили та взагалі діагностику зробили, там ще трохи дозаправити довелося. Хлопці з тієї фірми швидко приїздять, тарифи адекватні, працюють по Києву всюди

0

4

Для того, щоб зрозуміти, чи потрібно сплачувати податок на виграш в онлайн казино, не треба нікуди звертатися - достатньо прочитати цю https://tvoemisto.tv/news/chy_potribno_ … 38613.html статтю.

0

5

Нещодавно зіштовхнулась з проблемою зламаної побутової техніки, але завдяки сервісному центру "Polomka" проблема вирішилась дуже швидко. Фахівці цього сервісного центру дуже якісно виконали свою роботу і ціна за їх послуги мене дуже порадувала. Отож,якщо і у вас будуть виникати якісь проблеми з побутовою технікою, раджу звернутись саме до них. Тим паче вони працюють по всій Україні. Звертайтесь в сервісний центр!

0

6

Ремонтом мелкой и крупной домашней техники занимаются специалисты данного сервисного центра https://kyiv.repair/ Ремонт котлов осуществляется с учетом всех норм и стандартов, для замены мастера используют только качественные оригинальные комплектующие и предоставляют на них гарантию. У них приемлемые цены на услуги, вызвать мастера можно через сайт или по указанным телефонам.

0



Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz